КОЗМЕТИКА
НОВО! Процедури в Студио за красота ДАРИ! Подари си нежна грижа за теб!

Рубриката на ПРОФЕСИОНАЛИСТЪТ (блог)

КОЗМЕТИКА

КОЗМЕТИКА

Активни филтри

ПОЧИСТВАНЕ НА ГРЪБ

Срамувате ли се от гърба си? Притеснявате се да облечете рокля с гол гръб?
Кожа без петна и акне, без комедони, излишен себум! Сега е момента да покажете гърба си в цялата му прелест!

ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ ПРИ...

Съдържа нови специфични активни вещества за лечение и превенция. Подхранване и стимулиране на космения фоликул за благоприятстване на анагенната фаза.

ВИНОТО И ЛЮБОВТА

МЕСЕЦА НА ВИНОТО И ЛЮБОВТА, предстои! А ХИТ ОФЕРТАТА ЗА 2023 се завръща от 12 януари в каталога с предлагани процедури :) Отдай се на тази ТОП процедура, опияняваща атмосфера и незабавен ефект!

ПРОЦЕДУРА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И...

Терапията има за цел да укрепи кръвоносните съдове, да успокои последвалите кожни промени и да предпази от влиянието на отрицателните външни и вътрешни фактори.

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Химичен пилинг на лице Purles, се препоръчва при акнеична, мазна и комбинирана кожа. Подходящ за регулиране на мастната секреция, свиване на порите, намаляване на дълбочината на бръчките и пигментация

МИКРОНИДЛИНГ С МЕЗОКОКТЕЙЛ

времетраене: 70 минути и представлява микроиглено убождане с уред DermaPen. Успешно заличава бръчки, белези и петна от акне, акне, пигментации и фотостареене.

КАРБОКСИ ТЕРАПИЯ +...

времетраене: 70 минути. Карбокси терапия е високоефективна, неинвазивна терапия на основата на патентован въглероден диоксид гел и маска активатор с лимонена киселина.

ТЕРАПИЯ РАСТЕЖЕН ФАКТОР

времетраене: 70 минути, включва: селекция от пептиди, които оказват биологично влияние върху клетките, като по този начин стимулират техния растеж, метаболизъм и делене.

HYDRAFACIAL (водно...

НОВА ЕРА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА!
Мултистепенната процедура включва: почистване, ексфолиране, екстракция и насищане на кожата с регенериращи серуми. Процедура, която има УАУ-ефект!

АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ - DNК...

времетраене - 60 минути и се използват продукти на клетъчно ниво, за да сведат до минимум ефектите причинени от негативните външни фактори, като замърсяване или ултравиолетово лъчение.

КОМБИНИРАНО ПОЧИСТВАНЕ

времетраене от 70 до 105 минути, включва: демакиаж, пилинг, ултразвукова шпатула, вакуум почистване, екстракция, ултразвук, RF за лице, криотерапия, кислородна мезотерапия, Д‘арсонвал, маска, крем.