КОЗМЕТИКА
ПАКЕТ РЕЛАКС - козметичен педикюр и ултразвуково почистване на лицето

Рубриката на ПРОФЕСИОНАЛИСТЪТ (блог)

КОЗМЕТИКА

КОЗМЕТИКА

Активни филтри

ПРОЦЕДУРА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И...

Терапията има за цел да укрепи кръвоносните съдове, да успокои последвалите кожни промени и да предпази от влиянието на отрицателните външни и вътрешни фактори.

Цена 60,00 лв.

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Химичен пилинг на лице Purles, се препоръчва при акнеична, мазна и комбинирана кожа. Подходящ за регулиране на мастната секреция, свиване на порите, намаляване на дълбочината на бръчките и пигментация

Цена 60,00 лв.

МИКРОНИДЛИНГ С МЕЗОКОКТЕЙЛ

времетраене: 70 минути и представлява микроиглено убождане с уред DermaPen. Успешно заличава бръчки, белези и петна от акне, акне, пигментации и фотостареене.

Цена 85,00 лв.

КАРБОКСИ ТЕРАПИЯ +...

времетраене: 70 минути. Карбокси терапия е високоефективна, неинвазивна терапия на основата на патентован въглероден диоксид гел и маска активатор с лимонена киселина.

Цена 70,00 лв.

ТЕРАПИЯ РАСТЕЖЕН ФАКТОР

времетраене: 70 минути, включва: селекция от пептиди, които оказват биологично влияние върху клетките, като по този начин стимулират техния растеж, метаболизъм и делене.

Цена 80,00 лв.

HYDRAFACIAL (водно...

НОВА ЕРА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА!
Мултистепенната процедура включва: почистване, ексфолиране, екстракция и насищане на кожата с регенериращи серуми. Процедура, която има УАУ-ефект!

Цена 70,00 лв.

АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ - DNК...

времетраене - 60 минути и се използват продукти на клетъчно ниво, за да сведат до минимум ефектите причинени от негативните външни фактори, като замърсяване или ултравиолетово лъчение.

Цена 60,00 лв.

КОМБИНИРАНО ПОЧИСТВАНЕ

времетраене от 70 до 105 минути, включва: демакиаж, пилинг, ултразвукова шпатула, вакуум почистване, екстракция, ултразвук, RF за лице, криотерапия, кислородна мезотерапия, Д‘арсонвал, маска, крем.

Цена 65,00 лв.

МАНУАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

времетраене: 60-70 минути, включва: демакиаж, пилинг, екстракция, Д’арсонвал за дезинфекция и успокояване на кожата, успокояваща маска, защита.

Цена 50,00 лв.