Пакет "Моделирай тялото за лятото" - 280 лв. с ПОДАРЪК масаж по избор!

Предлагаме пакет от 8 антицелулитни масажа, които правим за 1 месец точно преди почивката ви за морето. За бързо разграждане на мастните депа и заглаждане на така неприятната портокалова кожа!

Но това не е всичко!

При закупуване на пакета „Моделирай тялото за лятото“ получавате подарък масаж по избор!


КЛАСИЧЕСКИ АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Интензивен масаж, при който се подобрява кръвообращението и така се стимулира разпада на целулита. Увеличеното кръвоснабдяване доставя повече  кислород, осигурява се разнасяне на лимфния застой и по този начин се отстраняват отпадни продукти и токсични вещества.

•    Извайване на силуета
•    Стимулиране на отслабването
•    Бори се с портокаловата кожа
•    Засилва метаболизма
•    Намалява телесните мазнини
•    Пречиства организма от токсините и шлаките

Може ли целулита да бъде премахнат само с масажи, а аз да продължа да хапвам  сладкиши и да не пия вода?
НЕ. Голямо НЕ!  Целулита е нещо, което на първо място изисква търпение и разбиране, че няма как само с мануални процедури да бъде премахнат. Изисква се здравословно хранене, премахване на безалкохолните напитки и пиене на достатъчно количество вода, чрез която да изхвърляме именно токсините, които сме целели да махнем чрез масажа.
    При всеки човек е строго индивидуално, но при изпълнение на антицелулитен масаж два пъти седмично в серия в рамките на месец, то видим ефект би имало до шестия масаж.


РАЗГРАЖДАЩ АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ С МЕД

Каква е разликата от класическия антицелулитен масаж?
За разлика от класическия масаж чрез медения се постига ефекта на „изпомпване“ на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на добре познатите вендузи, което позволява извличане на всички непотребни вещества и подобряване на кръвотока, а оттам и храненето на тъканите. Използвайки лепкавостта на меда се разкъсват всички съединително-тъканни сраствания, подобрява се еластичността и здравината на кожата.

ПОЛЗИ?
o    Пречистване на организма от токсини и шлаки
o    Намаляване на телесните мазнини
o    Засилване на метаболизма
o    Премахване на целулита
o    Стимулиране на отслабването
o    Позволява на кожата да диша и функционира нормално
o    Тонизира и стяга кожата


ДАРИ НА ТЯЛОТО СИ ТОВА ОТ  КОЕТО ИМА НУЖДА, А ИМЕННО МАСАЖ С МЕД!

Масажът с мед не е просто някакъв лукс сред десетките процедури в различни СПА центрове и козметични салони! Медът е безспорен продукт, който има  десетки ползи върху организма и различни видове заболявания – сърдечносъдови, на отделителната система, възпалителни процеси и настинки както и за профилактика и подсилване на защитните сили на тялото.

ЗА КАКВО ПОМАГА ?
o    Извлича токсините от тялото
o    Медът  е близък до състава на човешката кръвна плазма – абсорбира се почти веднага от организма като го обогатява на ценни микроелементи и витамини
o    Мощен антимикробен агент – ускорява оздравителните процеси
o    Подобрено кръвообращение – от това следва повишено хранене на тъканите и вътрешните органи

КАКВО ДА ОЧАКВАМ?
Меденият масаж се прави с чист, висококачествен мед, загрят до 40°. Нанася се на гърба със специфични движения на дланите, напомнящи похлупване. Движенията се извършват по посока на лимфните възли, което спомага за изхвърлянето на задържани течности и стимулира метаболитните процеси в тялото. В края на масажа, медът  върху кожата побелява заради извлечените токсини.

МЕДЕНИЯТ  МАСАЖ е чудесна процедура, която има десетки ползи! Не е просто лукс, а нещо с което да подпомогнем оздравителните процеси на организма. Може да се прилага веднъж или два пъти месечно.

Противопоказен е при бременни жени. Не се прилага при алергия към пчелни продукти, при разширени вени, открити рани, екземи и повишена температура поради повишаване на температурата от самия масаж.


ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ


Навсякъде чуваме за ползите от приема на магнезий, но въпреки това много хора подценяват  ползите от този важен минерал. Недостатъчното му количество в организма пречи на нормалното функциониране на системите и процесите в  него. Затова на помощ идва масажът с магнезиево олио!
 Може би си мислите, че това е поредният трик в маркетинговата индустрия, но всъщност масажът с магнезий се предлага не само в множество СПА центрове и салони за красота, а и във физиотерапията.

Най-ефективният начин за снабдяване на организма с магнезий е трансдермално или чрез кожата. Така чрез масажни движения, олиото се абсорбира през кожата и магнезиевите йони се разпространяват в целия организъм. Кожата и като цяло човешкият  организъм са една високо-интелектуална машина. Защо? Защото организмът усвоява това количество, от което има нужда. Нито повече, нито по-малко. Чрез трансдермалното приемане на магнезий няма как да предозирате!


ПОЛЗИ
o    Отпуска мускулите и ускорява възстановяването им
o    Действа болкоуспокояващо
o    Подобрява нервната проводимост, действа противовъзпалително и успокоява възпалените нерви
o    Подпомага извеждането на токсините от  организма
o    При стрес и безсъние

Масажът  е подходящ при хронична умора, мигрена, мускулни крампи, болки в кръста и гърба, шипове, отслабена имунна система. При спортни травми, мускулна слабост, остеопороза. Действа стягащо и обезболяващо на разширени вени. Помага при хора с депресия, нервност, апатия, при проблеми с кръвното налягане.
  При редовно прилагане на този вид масаж се подобрява жизнения  тонус  и се укрепва както имунната система, така и целият организъм!


МАСАЖ С ПОМОРИЙСКА ЛУГА

Искате приятното усещане и релакс от масажа? А защо да не добавим и полезните свойства на черноморската луга? НЕКА СЪЧЕТАЕМ ПОЛЕЗНОТО С ПРИЯТНОТО!

Черноморската луга е краен  продукт при производството на сол. В състава си включва калций, бром, магнезий, хлор, натрий и още много микроелементи и органични вещества. По тази причина се счита, че е по-полезна и ценна от солите от Мъртво море, а е и по-щадяща кожата. Най-високо е съдържанието на магнезиеви соли  -  изключително важен елемент за много процеси в човешкото тяло. Той е нужен за произвеждането на енергия в клетките и ускоряването на метаболизма, играе основна роля за равновесието на нервната и мускулната системи, намалява мускулните болки и предпазва от крампи, оказва благоприятно действие върху косата, кожата и ноктите. Стресът и умората (физическа или психическа) изчерпват магнезия от клетките в тялото. Затова, след физическо или умствено натоварване, на организма е необходимо да му набавим достатъчно количество от този ценен за организма ни минерал.


И ВСЕ ПАК ЗА КАКВО ПОМАГА?
•    Силно противовъзпалително и антисептично действие
•    Действа тонизиращо и релаксиращо на целия организъм
•    Премахва умората и тежестта в  крайниците
•    Подхранва, подмладява кожата и забавя нейното стареене
•    Минерализира организма и стимулира естествените защитни реакции на имунната  система

Имате заболявания и травми на опорно-двигателната система? Болки в ставите, артрит, изкълчвания на стави, плексит и дископатии?
Мускулни болки и схващания?

 Ако имате поне едно от гореизброените проблеми, то тогава масажът с луга е за вас!  Има случаи когато лекарствата не помагат или просто искаме помощ от естествен, изчистен продукт. Човек трябва да се обърне към  богатствата на природата и да се довери на опитните ръце на професионалист.

Защото животът трябва да се живее  без болка!

Ценоразпис на предлаганите от нас услуги - МАСАЖИ:

Класически масаж на цяло тяло - 50 минути 50.00 лева
Частичен масаж (масажна яка) - 25 минути 30.00 лева
Масаж с магнезий цяло тяло - 50 минути 60.00 лева
Частичен масаж с магнезий - 25 минути 35.00 лева
Масаж с поморийска луга - 50 минути 70.00 лева
Частичен масаж с поморийска луга - 25 минути 35.00 лева
Детоксикиращ масаж с мед на гръб - 25 минути 40.00 лева
Антицелулитен масаж - 30 минути 35.00 лева
Пакет "Моделирай тялото за лятото" 8 антицелулитни масажа + ПОДАРЪК! 280.00 лева
Антицелулитен масаж с мед - 45 минути 60.00 лева