ТЕРАПИЯ ЗА АКТИВНА ХИДРАТАЦИЯ @ Студио за красота ДАРИ
ХИДРАТИРАЩА ПРОЦЕДУРА
  • ХИДРАТИРАЩА ПРОЦЕДУРА

ТЕРАПИЯ ЗА АКТИВНА ХИДРАТАЦИЯ

60,00 лв.

времетраене: 50 минути

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Съдържа 70% вода и с годините процентът намалява. Често забравяме, че липсата на вода води до редица проблеми в  организма и забавяне на процеси, но и до по-бързо състаряване – загуба на еластичност, по-бързо омазняване заради липсата на влага в кожата, белези на стареене. Какъвто и проблем да имаме – здравословен, проблеми със стреса, алкохола, тютюнопушене -всичко се изписва на кожата.

Дори и да използваме според нас правилна козметика у дома и да поддържаме добра хигиена често се оказва, че не използваме правилната козметика. В студио за красота "Дари" обръщаме специално внимание на хидратацията, защото знаем, че тайната на свежата, сияйна кожа е добрата хидратация.

Чрез процедурата целим подобряване на хидро-липидния баланс, който е отговорен за това кожата ни да изглежда по най-добрият начин и вътрешните процеси да вървят гладко. При нарушен хидро-липиден баланс се получава преждевременно стареене, намалява се синтеза на колаген, кожата започва да увисва, губи обем.

Обичам да сравнявам хидратираната кожа с примера за гроздето и стафидата. И двете са  грозде – едното е изсушено и сбръчкано, другото е свежо и сочно. Точно така изглежда хидратираната и дехидратираната кожа.

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа и през всяко време от годината! За максимален ефект се прави курс от 4-6 терапии всяка седмица за насищане на съставките в дълбоките слоеве на кожата.

Хидратираща процедура

Конкретни референции