ПЕДИКЮР @ Студио за красота "ДАРИ"

КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР / МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКЮР
МЕДИКО-ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Няма нищо по-красиво от добре поддържани крака и тъй като кожата им често загрубява, редно е да се погрижите по-рано за техния красив и здрав вид. Важно е да се отстранява мъртвата кожа, често и по-малко. Грубото, дълбоко премахване на мъртвите клетки, води до натрупването на повече такива. Задължително започнете да хидратирате ходилата си с подходящ крем - така ще имате меки и красиви ходила.

Естественият завършек на добрия педикюр е лакът на ноктите. И не забравяйте, че ако желаете да привлечете внимание върху ходилата си, те трябват да бъдат с перфектен педикюр. Сега е момента, доверете ни се !

Процедурата педикюр, включва: вана с ароматни  соли, почистване на стария лак, изрязване и оформяне на нокти, почистване на мъртва кожа и заглаждане на ходилата, втриване на хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли, лакиране с обикновен лак (при желание от клиент, процедурата може да завърши с нанасяне на траен гел лак).

Процедурата медико-терапевтичен педикюр*, включва: вана с ароматни  соли, почистване на стария лак, премахване на мазол; или обработка на кокоши трън; или обработка на гъбични нокти; или обработка и отстраняване на впит нокът, почистване на мъртва кожа и заглаждане на ходилата, втриване на хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли, лакиране (при желание от клиент, процедурата може да завърши с нанасяне на траен гел лак).
*Процедурата е позната и под името МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКЮР