МАНИКЮР @ Студио за красота "ДАРИ"

Думата "МАНИККЮР" идва от латинска дума и означава специално внимание и грижи за пръстите (почистване и полиране).
Изкуството на маникюра е с много древна история - идеи и способи, еволюирали чак до днес, започнати от мъжете и пренесени върху женските нокти.

На сегашния си етап от развитието, маникюрът се издига до нивото на изобразителното изкуство. То започва с епохата на разцвета на професионализма, където се диктува модата, както от професионалистите така и от жените. Маникюрът се счита за неразделна част от образа за успешен бизнес живот.

За да сте в крак с модните тенденции, тази пролет заложете на по-светли и пастелни тонове. След бляскавото метално сиво, лансирано през зимата, ноктите в свежи цветове изглеждат като разцъфнали. Различните нюанси на пастелните цветове, ще са в идеален унисон с ярките цветове, които лансират за пролетта големите модни къщи.

Пролетта съживява и френският маникюр. Естествен и изискан, той подхожда на всяка жена с добре поддържани нокти.

За известно време забравете квадратния маникюр, все още е модерен острият. Но това разбира се, не означава сляпо да следвате тенденциите - има жени, на които не отиват остри нокти, както и обратното.

При нас ще можете да се възползвате от пълна гама от услуги за Вашите ръце и нокти: маникюр с/без лак, маникюр с траен гел лак, укрепване на естествен нокът с база и траен гел лак, изграждане с POLY GEL, мъжки маникюр.

Ценоразпис на предлаганите от нас услуги:

Маникюр - Декорация (цена на място) цена от 2.00 лева
Поправка на един нокът 7.00 лева