АНТИ-ЕЙДЖ ПРОЦЕДУРИ (карта за посещения) @ СТУДИО ЗА КРАСОТА ДАРИ
КАРТА за 4 или 8 АНТИ-ЕЙДЖ ПРОЦЕДУРИ
  • КАРТА за 4 или 8 АНТИ-ЕЙДЖ ПРОЦЕДУРИ
  • КАРТА за 4 АНТИ-ЕЙДЖ ПРОЦЕДУРИ
  • КАРТА за 8 АНТИ-ЕЙДЖ ПРОЦЕДУРИ

АНТИ-ЕЙДЖ ПРОЦЕДУРИ

КАРТА с възможност за 4 или 8 процедури.
Всяка процедура е с продължителност 45 минути.
Единична цена на процедура: 50.00 лева.

КАРТА ЗА ПОСЕЩЕНИЯ

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

КАРТА с възможност за 4 или 8 процедури.
Всяка процедура е с продължителност 45 минути.
При покупка на карта за 4 посещения, получавате 10% отстъпка.
При карта 8 посещения, заплащате 7 посещения + 1 посещение БОНУС!

Най-търсената процедура в студио "Дари"! Клиентите просто си тръгват усмихнати и с повишено самочувствие!


Скъпи дами, процесът стареене е неизбежен. Но както обичаме да казваме – нека стареем красиво.

От значение за стареенето са условията на живот и труд, генетични фактори и т.н. Докато при преждевременното стареене са фактори като тютюнопушене, прекомерно приемане на алкохол, затлъстяване и др.

Общоизвестен факт е че жените се тормозят най-много от бръчките. Било то около очите, назолабиални, или така наречената „гневна бръчка“.   Всички те са станали символ на остаряването. Именно тях свързваме с промяната след години когато се погледнем в огледалото или на снимки. Жените си мислим, че ако нямаме бръчки ще изглеждаме  моментално по-млади и свежи, точно както едно време.

Истината е една – с годините се променят много жизнени процеси вътре в самия организъм. Не само излъчването ни се променя защото имаме „бръчки“; променя се защото всяка година организма произвежда все по-малко колаген и хеалуронова киселина и с всяка година се наблюдава изтъняване на подкожната тъкан в горната част на лицето (чело, околоочен контур, слепоочията и скулите) и да се уплътнява в долните (долна челюст, брадичка). Заради „гравитацията“ подкожната мазнина се трупа в долната част на лицето.  Какво да правим тогава?

За да се работи срещу тази промяна, особено важно е да се правят системно масажи за лице, които да поддържат добро ниво на подкожната тъкан и да се кръвоснабдяват тъканите. Масажът не би помогнал ако промените вече са настъпили.
В студио за красота "Дари" помагаме на жените да се чувстват по-добре и когато се погледнат в огледалото да се усмихнат на образа в него. Съставките в продуктите, които използваме въздействат на клетъчно ниво и подпомагат при редовна употреба да се противодейства на процеса стареене.

Клиентки виждат най-добър ефект от комбинацията масаж на лице и терапия анти ейдж. Веднъж седмично тази комбинация помага в изглаждането на бръчки, по-добър силует на лицето и добро самочувствие на притежателя му.

Безспорен факт, че грижата в напреднала възраст изисква постоянни грижи и не може да се очаква "УАУ" ефект само от една процедура. Грижите трябва да са системни и в козметичния кабинет, и в домашни условия.

Картите са с валидност:
- 4 посещения - 2 месеца от датата на закупуване;
- 8 посещения - 6 месеца от датата на закупуване.

4 процедури

Конкретни референции