МЕДИКО-ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР @ Студио за красота ДАРИ
Медицински педикюр с/без лак
  • Медицински педикюр с/без лак

МЕДИКО-ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

35,00 лв.

Предимства на медицинския педикюр: Намаляване на стреса; Промяна в неугледния вид; Заздравяване; Помага за откриване на по-сериозни проблеми-кератоза или врастване; гъбички, мазоли, кокоши тръни и др.

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Процедурата медико-терапевтичен педикюр*, включва: вана с ароматни  соли, почистване на стария лак, премахване на мазол; или обработка на кокоши трън; или обработка на гъбични нокти; или обработка и отстраняване на впит нокът, почистване на мъртва кожа и заглаждане на ходилата, втриване на хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли, с или без лак.
*Процедурата е позната и под името МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКЮР

Няма нищо по-красиво от добре поддържани крака и тъй като кожата им често загрубява, редно е да се погрижите по-рано за техния красив и здрав вид. Важно е да се отстранява мъртвата кожа, често и по-малко. Грубото, дълбоко премахване на мъртвите клетки, води до натрупването на повече такива. Задължително започнете да хидратирате ходилата си с подходящ крем - така ще имате меки и красиви ходила.

Не забравяйте, че ако желаете да привлечете внимание върху ходилата си, те трябват да бъдат с перфектен педикюр. Сега е момента, доверете ни се !

Медицински педикюр с/без лак

Конкретни референции