ДЕТОКСИКИРАЩ МАСАЖ С МЕД НА ГРЪБ @ Студио за красота ДАРИ
ДЕТОКСИКИРАЩ МАСАЖ С МЕД НА ГРЪБ
  • ДЕТОКСИКИРАЩ МАСАЖ С МЕД НА ГРЪБ

ДЕТОКСИКИРАЩ МАСАЖ С МЕД НА ГРЪБ

Детоксикиращ масаж с мед на гръб - 25 минути

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

ДАРИ НА ТЯЛОТО СИ ТОВА ОТ  КОЕТО ИМА НУЖДА, А ИМЕННО МАСАЖ С МЕД!

Масажът с мед не е просто някакъв лукс сред десетките процедури в различни СПА центрове и козметични салони! Медът е безспорен продукт, който има  десетки ползи върху организма и различни видове заболявания – сърдечносъдови, на отделителната система, възпалителни процеси и настинки както и за профилактика и подсилване на защитните сили на тялото.

ЗА КАКВО ПОМАГА ?
o    Извлича токсините от тялото
o    Медът  е близък до състава на човешката кръвна плазма – абсорбира се почти веднага от организма като го обогатява на ценни микроелементи и витамини
o    Мощен антимикробен агент – ускорява оздравителните процеси
o    Подобрено кръвообращение – от това следва повишено хранене на тъканите и вътрешните органи

КАКВО ДА ОЧАКВАМ?
Меденият масаж се прави с чист, висококачествен мед, загрят до 40°. Нанася се на гърба със специфични движения на дланите, напомнящи похлупване. Движенията се извършват по посока на лимфните възли, което спомага за изхвърлянето на задържани течности и стимулира метаболитните процеси в тялото. В края на масажа, медът  върху кожата побелява заради извлечените токсини.

МЕДЕНИЯТ  МАСАЖ е чудесна процедура, която има десетки ползи! Не е просто лукс, а нещо с което да подпомогнем оздравителните процеси на организма. Може да се прилага веднъж или два пъти месечно.

Противопоказен е при бременни жени. Не се прилага при алергия към пчелни продукти, при разширени вени, открити рани, екземи и повишена температура поради повишаване на температурата от самия масаж.

Детоксикиращ масаж с мед на гръб

Конкретни референции