МАСАЖ С ПОМОРИЙСКА ЛУГА

МАСАЖ С ПОМОРИЙСКА ЛУГА

70,00 лв.

Масаж с поморийска луга - 60 минути

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Искате приятното усещане и релакс от масажа? А защо да не добавим и полезните свойства на черноморската луга? НЕКА СЪЧЕТАЕМ ПОЛЕЗНОТО С ПРИЯТНОТО!

Черноморската луга е краен  продукт при производството на сол. В състава си включва калций, бром, магнезий, хлор, натрий и още много микроелементи и органични вещества. По тази причина се счита, че е по-полезна и ценна от солите от Мъртво море, а е и по-щадяща кожата. Най-високо е съдържанието на магнезиеви соли  -  изключително важен елемент за много процеси в човешкото тяло. Той е нужен за произвеждането на енергия в клетките и ускоряването на метаболизма, играе основна роля за равновесието на нервната и мускулната системи, намалява мускулните болки и предпазва от крампи, оказва благоприятно действие върху косата, кожата и ноктите. Стресът и умората (физическа или психическа) изчерпват магнезия от клетките в тялото. Затова, след физическо или умствено натоварване, на организма е необходимо да му набавим достатъчно количество от този ценен за организма ни минерал.


И ВСЕ ПАК ЗА КАКВО ПОМАГА?
•    Силно противовъзпалително и антисептично действие
•    Действа тонизиращо и релаксиращо на целия организъм
•    Премахва умората и тежестта в  крайниците
•    Подхранва, подмладява кожата и забавя нейното стареене
•    Минерализира организма и стимулира естествените защитни реакции на имунната  система

Имате заболявания и травми на опорно-двигателната система? Болки в ставите, артрит, изкълчвания на стави, плексит и дископатии?
Мускулни болки и схващания?

 Ако имате поне едно от гореизброените проблеми, то тогава масажът с луга е за вас!  Има случаи когато лекарствата не помагат или просто искаме помощ от естествен, изчистен продукт. Човек трябва да се обърне към  богатствата на природата и да се довери на опитните ръце на професионалист.

Защото животът трябва да се живее  без болка!

Масаж с поморийска луга

Конкретни референции