КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ @ Студио за красота ДАРИ
КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ
  • КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

продължителност: 60 минути, включва анти-ейдж маска и ампула.

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Козметичният масаж на лице има за цел да осъществява профилактика срещу остаряването и да поддържа красотата на лицето, врата и деколтето. Системното масажиране забавя процесите на стареене. Масажът оказва влияние върху кожата, нервните рецептори, кръвоносните и лимфните съдове.

Той разширява капилярите, което от своя страна подобрява храненето на тъканите, деленето на клетките и обновяването на епидермиса. Подобрява се естествената ексфолиация на епителни клетки, усилва се оттокът на венозна кръв, подобрява се лимфотокът.  Това пък допринася за изваждането на задържали се течности, изчистват се токсини, премахват се отичането и подпухналостта на кожата.

СЛЕД масажа кожата става по-мека, по-еластична, по-гладка и с розов тен. Масажът оказва благотворно влияние върху мускулатурата на лицето, обогатява ги с кислород и така поддържа здравината и еластичността им. Възпрепятства се характерното за остаряването контрахиране, което променя изражението на лицето.
Особено голямо е въздействието върху психиката. Умелото изпълнение на масажа трябва да Ви осигури пълен релакс и усещане за възстановяване и отмора.

Противопоказания:
-    Висока температура
-    Спукани капиляри
-    Повишено кръвно налягане
-    Сърдечни, бъбречни и белодробни заболявания
-    Възпаление на кожата
-    Отоци, кръвоизливи и наранявания

Класически масаж на лице, шия и деколте

Конкретни референции