Маникюр с траен ГЕЛ лак @ Студио за красота ДАРИ

МАНИКЮР С ТРАЕН ГЕЛ ЛАК

30,00 лв.

обработка на нокът, кожички, траен гел лак, олио, крем

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Услугата Маникюр с траен ГЕЛ лак, включва: обработка на нокът, кожички, траен гел лак, олио, крем

Маникюр с траен гел лак

Конкретни референции