БОТОКС ТЕРАПИЯ @ Студио за красота ДАРИ
БОТОКС ТЕРАПИЯ @ Студио за красота ДАРИ
  • БОТОКС ТЕРАПИЯ @ Студио за красота ДАРИ
  • БОТОКС ТЕРАПИЯ @ Студио за красота ДАРИ

БОТОКС ТЕРАПИЯ

💨 Вятър, 🌬 студ и 💦 влага! Поредното предизвикателство пред косата ни! 👩‍🦰 Погрижете се сега, с интензивно подхранване, изглаждане и възстановяване! Новата терапия за коса Botox Hair Supreme!

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Специално разработена терапия за силно увредени и накъсани коси, съдържаща колаген, еластин, кератин и хиалуронова киселина.
Терапията отлично възстановява косата от химично увреждане и накъсване от преси и сешоари.
Благодарение на активните съставки колаген и кератин изтощената коса ще възвърне отново своя блясък и плътност. Взаимодействието между съставките възстановява мигновено естествената мекота и жизненост, дори и на силно увредени коси.

Активни съставки:
 - Колагенът е комплексен протеин, съдържащ 19 различни аминокиселини, които изграждат структурата на косъма. Най-често се комбинира с еластина за поддържане на здрава и красива коса. Докато колагенът придава сила и здравина на косата, еластинът е отговорен за нейната гъвкавост и подвижност. Той съдържа важни аминокиселини, които възстановяват еластичността на косъма.
 - Кератинът е протеин, който спомага изключително много за заздравяването на косъма и предпазва от вредните въздействия на околната среда. Прониква дълбоко в структурата на косъма, като възстановява естествения му блясък.
 - Хиалуроновата киселина е естествен полизахарид и основен компонент, който придава устойчивост на косата. Тя действа на няколко нива: създава защитен филм, укрепва в дълбочина и регулира нормалните нива на хидратация. Резултатът ще започне да се наблюдава още след първото нанасяне.
Косата ще бъде по-здрава, по-еластична и копринено мека.

БОТОКС ТЕРАПИЯ

Конкретни референции