ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ (ЖЕНИ) @ Студио за красота ДАРИ
ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ @ Студио за красота ДАРИ
  • ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ @ Студио за красота ДАРИ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ - ЖЕНИ

20,00 лв.

Няма човек, който да не  е чувал за трайното обезкосмяване. Лазерна епилация - това е бъдещето!

ЕПИЛАЦИЯ (ЖЕНИ)

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Всяка дама знае кръговрата на кола маската – пускаме известна дължина косми, за да се порадваме на 2-3 седмици гладки крака, ръце или каквото там сме обезкосмили!
После се започва отново пускането на косми, за да можем да отидем отново на кола маска. Гадно, нали?

Ами врастналите косъмчета, които се появяват при използването на епилатор и самобръсначка? Да, един огромен недостатък, който отново ни дели от мечтата за съвършено гладки и меки извивки. Да не говорим за постоянното порязване, растенето на косми за часове и черните косми от използването на самобръсначките. Дами, заслужаваме нещо по-добро!

Каква е процедурата?

1. Консултация

По време на консултацията, ще обсъдим здравословното Ви състояние, за да сме сигурни, че лазерната епилация може да се извърши безопасно и напълно ефективно. Консултацията е добра възможност да зададете всички въпроси, които имате. След консултацията може да направим тест, за да разберем как ще реагира вашата кожа.

2. По време на вашата процедура

От изключителна важност е да обръснете гладко зоната, която ще бъде третирана, от 12 до 24 часа преди вашата процедура, за да предотвратите раздразнение на кожата. Не трябва да излагате кожата си на слънце активно последните 5 дни, преди процедурата. Ако приемате медикаменти, моля уведомете вашия терапевт. За да започне процедурата, наш служител ще нанесе охлаждащ гел. С апликатора ще обработи космените фоликули на третираната зона. Когато процедурата е към своя край, се премахва гелът от кожата, след което се наняся висок клас слънцезащитен крем на марката ХХХ.

3. След процедурата

След процедурата при нас, може да продължите с обичайното си ежедневие. Ние препоръчваме да избягвате слънцето в следващите няколко дни и да използвате слънцезащитен крем на всички третирани зони. За да постигнете максимални резултати е важно как третирате зоните между процедурите. Не отскубвайте косъмчетата чрез кола маска, епилатор и други методи за отстраняване на корена. За най-добри резултати, спазвайте препоръките на терапевта от студио за красота ДАРИ.ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Лазерна епилация

Конкретни референции