ОФОРМЯНЕ НА ВЕЖДИ С КОНЕЦ @ Студио за красота ДАРИ

ОФОРМЯНЕ НА ВЕЖДИ С КОНЕЦ

12,00 лв.

Все повече мъже, оформят веждите си с помощта на пинсета. Но този начин невинаги е от най-безболезнените за кожата.

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Уникалната техника е безболезнена
Все повече мъже, оформят веждите си с помощта на пинсета. Но този начин невинаги е от най-безболезнените за кожата, която в тази област на лицето е доста чувствителна. Ето защо премахването на нежеланите косми с помощта на конец става все по-търсено. Той може както да го пресече, така и да го извади от корена, при това без болка.

Специалната техника, при която се прави спираловидно усукване на памучен конец в две нишки и оформянето на триъгълник, произхожда от Индия. Чрез нея всеки косъм или дори цяла линия, могат да се извадят безпроблемно. Това намалява до някаква степен окосмяването в конкретната зона и води до изтъняване на косъмчетата, които изникват след това.

Предимствата на метода?
За разлика от използването на пинсета или нанасянето на кола маска, оформянето на веждите с помощта на конец е един от най-прецизните и безболезнени начини. Чрез нишката специалистът има по-голям контрол над косъмчетата и рискът да отскубне някой погрешен, е сведен до минимум. При това при техниката не се използват восък и други химикали, които могат да причинят алергии и други странични ефекти. Голямо предимство е, че след техниката с конеца не се образуват враснали косми.

Премахването на нежеланите косъмчета около веждите с помощта на конец се препоръчва за всеки тип кожа, дори и тази, която е по-чувствителна към кола маска и лазерна епилация.

Ефектът от процедурата трае между 2 и 3 седмици, което също е плюс.

BARBER вежди

Конкретни референции