Подхранващ шампоан за суха и изтощена коса @ Студио за красота ДАРИ

Подхранващ шампоан за суха и изтощена коса

25,00 лв.

Специален шампоан, създаден за цялостна грижа на сухата и безжизнена коса. Той почиства замърсяванията по деликатен начин, подхранва, осигурява дълбока хидратация и укрепва кичурите.

Разфасовка:

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Niamh Hairconcept Be Pure Nourishing Shampoo е специален шампоан, създаден за цялостна грижа на сухата и безжизнена коса. Той почиства замърсяванията по деликатен начин, подхранва, осигурява дълбока хидратация и укрепва кичурите.
Формулата му се основава на ценни компоненти от естествен произход, без съдържание на вредни съставки като SLS и SLES, парабени, синтетични багрила, силикони и минерални масла. Тя е базирана на екстракт от овес - богат източник на минерали и витамини В1, В2, В12, който има интензивен подхранващ, омекотяващ и тонизиращ ефект. Нежното му действие се отразява положително и на скалпа, като успокоява дразненето и предотвратява появата на възпаления по кожата.
С Niamh Hairconcept Be Pure Nourishing Shampoo отново ще се насладите на забравеното усещане за чиста коса и дълготрайна свежест!

Начин на употреба: Намокрете обилно и нанесете нужното количество според Вашата дължина. След това разнесете старателно с масажни движения и накрая изплакнете. За още по-впечатляващи резултати, използвайте заедно с подхранващата маска за суха и безжизнена коса Niamh Hairconcept Be Pure Nourishing Mask!

Be Pure - Trattamento nutriente per capelli

Конкретни референции