Възстановяваща маска за увредена коса @ Студио за красота ДАРИ
Възстановяваща маска за увредена коса
  • Възстановяваща маска за увредена коса 500 мл.
  • Възстановяваща маска за увредена коса

Възстановяваща маска за увредена коса

25,00 лв.

Обогатена с органичен зехтин и екстракт от банан, които са известни с високото си съдържание на ценни витамини, минерали и ненаситени мастни киселини. Те подхранват, хидратират, укрепват и омекотяват кичурите, стимулират регенерацията и ревитализират.

Разфасовка:

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Всекидневно косата е изложена на стрес от външни фактори, като смог, хлорирана вода и стилизанти, които причиняват замърсяване и се отразяват неблагоприятно върху външния ѝ вид. С течение на времето тя става все по-изтощена и податлива на увреждане, а прическата все по-уморена и непривлекателна. Ако търсите лесен и приятен начин да се справите с проблема, потърсете помощта на регенериращата маска за увредена коса Niamh Hairconcept Be Pure Restore Mask!
Тя е обогатена с органичен зехтин и екстракт от банан, които са известни с високото си съдържание на ценни витамини, минерали и ненаситени мастни киселини. Те подхранват, хидратират, укрепват и омекотяват кичурите, стимулират регенерацията и ревитализират.
Продуктът има хипоалергенен аромат и не съдържа вредни съставки като SLS и SLES, парабени, синтетични оцветители, силикони и минерални масла.
Съживете косата си с Niamh Hairconcept Be Pure Restore Mask!

Начин на употреба: Нанесете и разпределете равномерно. Оставете за няколко минути и след това изплакнете обилно с чиста вода. За най-добри резултати, съчетайте с подходящ шампоан, например Niamh Hairconcept Be Pure Restore Shampoo!

Maschera restore capelli danneggiati

Конкретни референции