ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ @ Студио за красота ДАРИ
ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ
  • ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ

Масаж с магнезий цяло тяло - 60 минути

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Навсякъде чуваме за ползите от приема на магнезий, но въпреки това много хора подценяват  ползите от този важен минерал. Недостатъчното му количество в организма пречи на нормалното функциониране на системите и процесите в  него. Затова на помощ идва масажът с магнезиево олио!
 Може би си мислите, че това е поредният трик в маркетинговата индустрия, но всъщност масажът с магнезий се предлага не само в множество СПА центрове и салони за красота, а и във физиотерапията.

Най-ефективният начин за снабдяване на организма с магнезий е трансдермално или чрез кожата. Така чрез масажни движения, олиото се абсорбира през кожата и магнезиевите йони се разпространяват в целия организъм. Кожата и като цяло човешкият  организъм са една високо-интелектуална машина. Защо? Защото организмът усвоява това количество, от което има нужда. Нито повече, нито по-малко. Чрез трансдермалното приемане на магнезий няма как да предозирате!


ПОЛЗИ
o    Отпуска мускулите и ускорява възстановяването им
o    Действа болкоуспокояващо
o    Подобрява нервната проводимост, действа противовъзпалително и успокоява възпалените нерви
o    Подпомага извеждането на токсините от  организма
o    При стрес и безсъние

Масажът  е подходящ при хронична умора, мигрена, мускулни крампи, болки в кръста и гърба, шипове, отслабена имунна система. При спортни травми, мускулна слабост, остеопороза. Действа стягащо и обезболяващо на разширени вени. Помага при хора с депресия, нервност, апатия, при проблеми с кръвното налягане.
  При редовно прилагане на този вид масаж се подобрява жизнения  тонус  и се укрепва както имунната система, така и целият организъм!

Масаж с магнезий цяло тяло

Конкретни референции