ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ ПРИ АЛОПЕЦИЯ @ Студио за красота ДАРИ
ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ ПРИ АЛОПЕЦИЯ @ Студио за красота ДАРИ
  • ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ ПРИ АЛОПЕЦИЯ @ Студио за красота ДАРИ

ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕ ПРИ АЛОПЕЦИЯ

80,00 лв.

Съдържа нови специфични активни вещества за лечение и превенция. Подхранване и стимулиране на космения фоликул за благоприятстване на анагенната фаза.

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Процедурата показва значително подобряване на андрогенната алопеция, телогенен ефлувиум, травматична алопеция. Алопеция ареата.

Съдържа нови специфични активни вещества за лечение и превенция. Подхранване и стимулиране на космения фоликул за благоприятстване на анагенната фаза.

Активни съставки и свойства: Есенциални аминокиселини: Основни компоненти за синтеза на структурни протеини на косата, главно кератин. Някои от тях, като аргинин, са прекурсори на азотен оксид, който причинява вазодилатация, която подобрява кръвоснабдяването на космените фоликули

Серни аминокиселини: Те осигуряват необходимата сяра за образуването и сгъването на кератин и колаген, което укрепва структурата на косъма.

Микроелементи: Те допринасят за няколко ензимни реакции, участват в синтеза на кератин и колаген и насърчават деленето на клетките, благоприятствайки растежа на косата.

Коензими: Те благоприятстват метаболитните механизми, които помагат за укрепване на косата, насърчавайки растежа на косата.

Витамини: Те са от съществено значение за здравата коса, тъй като са основни за правилния метаболизъм на протеини, мазнини и въглехидрати, липсата им води до отслабване на косата, чупливост и загуба на коса.
Пептиди: Те имат положително влияние върху анагенната фаза на растежа на косата, така че впоследствие допринасят за забавяне и връщане на миниатюризацията на космените фоликули.

Периодичност на процедурата: Извършвайте 1 сесия седмично в продължение на 6 седмици, за да завършите терапевтичен цикъл. Цикълът може да се повтаря на всеки 4 месеца, ако е необходимо или когато специалистът прецени, че е необходимо.

ВАЖНО! Продуктите използвани при тази процедура, са различните за двата пола. При резервиране на час е особено важно да знаем, дали процедурата е за МЪЖ или ЖЕНА. 
Възможно е да има разминаване в описанието и съдържанието на продуктите, с оглед строго таргетираното им използване.

АЛОПЕЦИЯ

Конкретни референции