МИКРОНИДЛИНГ С МЕЗОКОКТЕЙЛ @ Студио за красота ДАРИ

МИКРОНИДЛИНГ С МЕЗОКОКТЕЙЛ

времетраене: 70 минути и представлява микроиглено убождане с уред DermaPen. Успешно заличава бръчки, белези и петна от акне, акне, пигментации и фотостареене.

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Микроиглено убождане с уред DermaPen. С помощта на малки иглички в кожата навлиза мезококтейл насочен към третиране на определен, според нуждите проблем. Успешно заличава бръчки, белези и петна от акне, акне, пигментации и фотостареене.

Какво представлява микроиглената мезотерапия Derma pen?
Микроиглената мезотерапия е метод, при който с мезо писалка и многоиглен накрайник чрез многократни микро убождания в епидермиса и дермата се въвеждат подходящи "коктейли"  

Подходът на професионалният козметик е строго индивидуален в зависимост от състоянието на кожата. При съответния проблем на клиента, се подбира подходящ коктейл от от витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, колаген, растежен фактор, пептиди, хомеопатични и др.

По време на терапията се усеща леко драскане по кожата, но благодарение на бързите обороти на Derma pen, дискомфортът е сведен до минимум. Възможно е зачервяване в третираната зона, което изчезва в рамките на няколко часа. 

Процедурата повишава метаболизма в кожата, стимулира възпроизводство на нови кожни клетки. Резултатът е уплътняване, подобряване еластичността и вида на кожата, стягане на порите, изглаждане на фините линии и бръчки, изсветляване и ревитализиране на лицето, шията и деколтето. Кожата изглежда по-млада, плътна, стегната и свежа. 

Колко процедури се правят за постигане на желания ефект?
За постигане на оптимален ефект е необходим курс от процедури. През първия месец се извършват четири (през 7-10 дни). По време на втория месец се правят две процедури (през 14-18 дни), следващите месеци по една поддържаща процедура. Ефектът се запазва до 6 месеца след процедурите.

Необходимо ли е да полагаме някакви допълнителни грижи за кожата след процедурата?
Няколко часа след процедурата да се избягва нанасянето на декоративна козметика и други козметични средства.

Процедурите с Derma pen не зависят от сезона и могат да се правят целогодишно. Този метод е подходящ както за жени, така и за мъже!

dermapen mikroiglena mezoterapiya

Конкретни референции