КАРБОКСИ ТЕРАПИЯ + РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ @ Студио за красота ДАРИ
КАРБОКСИ ТЕРАПИЯ + РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ @ Студио за красота ДАРИ
  • КАРБОКСИ ТЕРАПИЯ + РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ @ Студио за красота ДАРИ
  • КАРБОКСИ ТЕРАПИЯ + РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ @ Студио за красота ДАРИ

КАРБОКСИ ТЕРАПИЯ + РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

времетраене: 70 минути. Карбокси терапия е високоефективна, неинвазивна терапия на основата на патентован въглероден диоксид гел и маска активатор с лимонена киселина.

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Радиочестотния лифтинг е не хирургичен метод за подобряване структурата на кожата, като се използва успешно, както за терапии на лице, така и за тяло!
Целта на радиочестотата е да генерира висока температура в дълбоките слоеве на дермата, където еластиновите и колагеновите нишки, поддържат като “скеле” кожата опъната, стегната и здрава!
Радиочестотния лифтинг активизира фибропластите да произвеждат нов колаген. Дермата се удебелява, реконструира се овала, фините бръчки и линии изчезват и кожата е видимо по-млада и стегната!

RF лифтингът подобрява микроциркулацията и стимулира производството на колаген и еластин. Той е известен като "лифтинг в обедната почивка", защото се прави бързо и без никакви нежелани странични ефекти.

Карбокси терапията насища кожата с кислород, свива порите, повишава тонуса и еластичността, облекчава акнето, намалява пигментните петна и постига лифтинг ефект. Препоръчва се за дами над 30 години.

Карбокси терапия и Радиочестотен лифтинг

Конкретни референции