ПРОЦЕДУРА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И РЕАКТИВНА КОЖА @ Студио за красота ДАРИ
ПРОЦЕДУРА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И РЕАКТИВНА КОЖА
  • ПРОЦЕДУРА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И РЕАКТИВНА КОЖА

ПРОЦЕДУРА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И РЕАКТИВНА КОЖА

60,00 лв.

Терапията има за цел да укрепи кръвоносните съдове, да успокои последвалите кожни промени и да предпази от влиянието на отрицателните външни и вътрешни фактори.

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Страдате от постоянен сърбеж, лющене и парене? Често прибягвате към козметиката с надпис "за чувствителна кожа", но въпреки това не сте удовлетворени от състоянието на лицето си?

В студио за красота "Дари" Ви каним да се възползвате от процедура специално за този тип кожа!

Серията от продукти, разработени специално за нуждите на чувствителната кожа, съдържат съставки, които заздравяват капилярните стени и се грижат за това да имате една спокойна, мека и еластична кожа, която да не се поддава на външни агресори.

Терапията има за цел да укрепи кръвоносните съдове, да успокои последвалите кожни промени и да предпази от влиянието на отрицателните външни и вътрешни фактори, които могат да влошат състоянието на кожата. Свръхчувствителност, парене, сърбеж и усещане за опъване често съпътстват васкуларната кожа, която се характеризира с видими кръвоносни съдове.

Възползвай се от карта за 8 посещения и виж промяната в огледалото!

Процедурата е подходяща при смяна на сезоните и климата. Например за подготовка на кожата през студените месеци -  8 терапии, по веднъж седмично.

Продължителност на всяка процедура 80 минути
Подходяща възраст 14  –  60+
Процедурата е подходяща както за жени, така и за мъже

Процедура за чувствителна и реактивна кожа

Конкретни референции