АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ @ Студио за красота ДАРИ
АНТИ-ЕЙДЖ ПРОЦЕДУРА
  • АНТИ-ЕЙДЖ ПРОЦЕДУРА

АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ - DNК Protection Expert

времетраене - 60 минути и се използват продукти на клетъчно ниво, за да сведат до минимум ефектите причинени от негативните външни фактори, като замърсяване или ултравиолетово лъчение.

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Най-търсената процедура в студио "Дари"! Клиентите просто си тръгват усмихнати и с повишено самочувствие!


Скъпи дами, процесът стареене е неизбежен. Но както обичаме да казваме – нека стареем красиво.

От значение за стареенето са условията на живот и труд, генетични фактори и т.н. Докато при преждевременното стареене са фактори като тютюнопушене, прекомерно приемане на алкохол, затлъстяване и др.

Общоизвестен факт е че жените се тормозят най-много от бръчките. Било то около очите, назолабиални, или така наречената „гневна бръчка“.   Всички те са станали символ на остаряването. Именно тях свързваме с промяната след години когато се погледнем в огледалото или на снимки. Жените си мислим, че ако нямаме бръчки ще изглеждаме  моментално по-млади и свежи, точно както едно време.

Истината е една – с годините се променят много жизнени процеси вътре в самия организъм. Не само излъчването ни се променя защото имаме „бръчки“; променя се защото всяка година организма произвежда все по-малко колаген и хеалуронова киселина и с всяка година се наблюдава изтъняване на подкожната тъкан в горната част на лицето (чело, околоочен контур, слепоочията и скулите) и да се уплътнява в долните (долна челюст, брадичка). Заради „гравитацията“ подкожната мазнина се трупа в долната част на лицето.  Какво да правим тогава?

За да се работи срещу тази промяна, особено важно е да се правят системно масажи за лице, които да поддържат добро ниво на подкожната тъкан и да се кръвоснабдяват тъканите. Масажът не би помогнал ако промените вече са настъпили.
В студио за красота "Дари" помагаме на жените да се чувстват по-добре и когато се погледнат в огледалото да се усмихнат на образа в него. Съставките в продуктите, които използваме въздействат на клетъчно ниво и подпомагат при редовна употреба да се противодейства на процеса стареене.

Увреждането на ДНК кода е едно от пагубните действия на свободните радикали, които активно допринасят за стареенето на кожата. За да се бори ефективно срещу видимите последици от оксидативния стрес Purles създаде нова продуктова линия - DNA Protection Expert. Продуктите използвани в процедурата работят на клетъчно ниво, за да сведат до минимум ефектите причинени от негативните външни фактори, като замърсяване или ултравиолетово лъчение. Също така осигуряват детоксикация и намаляване на симптомите на фото-стареене, възвръщайки здравословното състояние на кожата. Терапията е за всеки тип кожа, особено зряла или с първи бръчки, структурирани от мимически бръчки, уморен сив тен, разширени пори.

Клиентки виждат най-добър ефект от комбинацията масаж на лице и терапия анти ейдж. Веднъж седмично тази комбинация помага в изглаждането на бръчки, по-добър силует на лицето и добро самочувствие на притежателя му.

Безспорен факт, че грижата в напреднала възраст изисква постоянни грижи и не може да се очаква "УАУ" ефект само от една процедура. Грижите трябва да са системни и в козметичния кабинет, и в домашни условия.

Анти-ейдж терапия

Конкретни референции