ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ (МЪЖЕ) @ Студио за красота ДАРИ
ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ @ Студио за красота ДАРИ
  • ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ @ Студио за красота ДАРИ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ - МЪЖЕ

40,00 лв.

Няма човек, който да не  е чувал за трайното обезкосмяване. Лазерна епилация - това е бъдещето!

ЕПИЛАЦИЯ (МЪЖЕ)

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

Лазерната епилация не е само за жени! Ние от студио за красота ДАРИ, се грижим и за нежеланото окосмяване и при МЪЖЕ. Този вид епилация е идеалното решение за премахване на мъжкото окосмяване, тъй като може да се използва за третиране на повече зони на лицето и тяло, за една безпроблемна кожа. Други видове епилация, като кола маска, бръснене и деепилиращи кремове, отнемат време и могат да предизвикат болка и изгаряне. Резултатите обикновено не траят дълго и повторният растеж може да предизвика сърбеж и неприятно усещане, без мекота. Самостоятелното премахване на космите от големи участъци на тялото, като гърди, рамене, гръб или задна част на краката, може да бъде много труднодостъпно и неудобно. Чрез лазерната епилация си доставяте необходимия комфорт, а повторният растеж намалява с до 90%.

Цената за лазерна епилация зависи най-вече от зоната, която се епилира.

Важно е да имате предвид, че често се изискват около 6 процедури, за да добиете желания резултат без значение от зоната.

Каква е процедурата?

1. Консултация

По време на консултацията, ще обсъдим здравословното Ви състояние, за да сме сигурни, че лазерната епилация може да се извърши безопасно и напълно ефективно. Консултацията е добра възможност да зададете всички въпроси, които имате. След консултацията може да направим тест, за да разберем как ще реагира вашата кожа.

2. По време на вашата процедура

От изключителна важност е да обръснете гладко зоната, която ще бъде третирана, от 12 до 24 часа преди вашата процедура, за да предотвратите раздразнение на кожата. Не трябва да излагате кожата си на слънце активно последните 5 дни, преди процедурата. Ако приемате медикаменти, моля уведомете вашия терапевт. За да започне процедурата, наш служител ще нанесе охлаждащ гел. С апликатора ще обработи космените фоликули на третираната зона. Когато процедурата е към своя край, се премахва гелът от кожата, след което се наняся висок клас слънцезащитен крем на марката ХХХ.

3. След процедурата

След процедурата при нас, може да продължите с обичайното си ежедневие. Ние препоръчваме да избягвате слънцето в следващите няколко дни и да използвате слънцезащитен крем на всички третирани зони. За да постигнете максимални резултати е важно как третирате зоните между процедурите. Не отскубвайте косъмчетата чрез кола маска, епилатор и други методи за отстраняване на корена. За най-добри резултати, спазвайте препоръките на терапевта от студио за красота ДАРИ.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Лазерна епилация

Конкретни референции