АА е полски бранд @ Рубриката на ДЖАНЪM

Рубриката на ПРОФЕСИОНАЛИСТЪТ (блог)

НОВО! АА е полски бранд в студио за красота ДАРИ

НОВО В СТУДИО ЗА КРАСОТА "ДАРИ"!
Козметика оценена от професионалисти!

   АА е полски бранд, който обхваща нуждите на всеки тип и проблем на кожата, но добива своята популярност благодарение на производството на дерматологична и успокояваща козметика за чувствителна и алергична кожа. Марката си сътрудничи с редица експерти, в областта на дерматологията, биотехнологиите, алергологията и козметологията. Всяко вещество, което предизвиква възпаление или чувствителност се отхвърля.

Марката AA е първата в родината си, която получава престижния сертификат GMP (Good Manufacturing Practices), тъй като се отличава с прецизно тествана козметика, създавана в съвременни лаборатории, отговарящи на най-високите стандарти.

Ако кожата ви е деликатна и склонна към алергии, можете да сте сигурни, че това е правилният избор - запознайте се с асортимента на марката в студио за красота "Дари"!

Доверете се на специалистите. Защото има значение как се грижим за кожата и какво нанасяме върху нея!

Сред основните серии на марката са:
AA Granola Bowls
AA Technologia Wieku 5Repair
AA My Beauty Power
AA Aloes 100% Aloe Vera Extract
AA Aloes Pink
и ТОП серията на марката AA My Beauty Power Acne


Следете сайта и фейсбук страницата на Студио за красота "Дари" за информация относно новостите в менюто ни от процедури и услуги! Препоръчваме за любознателните "рубриката на Джанъм" в блога ни на www.salon-dari.com !
Можете да резервирате час 24/7, онлайн на: www.salon-dari.com или на 0889 60 44 26 и 0886 88 44 94

Публикувано в: КОЗМЕТИКА