Винена терапия! @ Рубриката на ДЖАНЪM

Рубриката на ПРОФЕСИОНАЛИСТЪТ (блог)

Винена ТЕРАПИЯ

Винената терапия е почти нова технология. Открита през 1999 г. във Франция където е открито действието на виното и гроздето върху кожата – антибактериални, подхранващи и имат противобръчково действие. Гроздовите семена и виното са богати на антиоксиданти и анти-ейдж свойства. Благодарение на ферментацията те освобождават фитоалексини, биофлавоноиди и полифеноли. Всички тези елементи са в състояние да се борят със свободните радикали и да стимулират синтеза на колаген, благоприятствайки клетъчния обмен, като по този начин правят кожата по-еластична и сияйна. Ползи се наблюдават и по отношение на микроциркулацията.7    причини да пробвате винената терапия през февруари!

1)    Защитава от свободни радикали
2)    Снабдява кожата с антиоксиданти
3)     Намалява бръчките
4)    Намалява акнето
5)    Здравословен блясък
6)    Стяга и тонизира кожата
7)    Предотвратява и възстановява щетите от слънцето

-    След терапия с вино кожата просто грее! Имаме равномерен тен, блясък, който се вижда с просто око – даже колежката в офиса ще ти направи комплимент!
-    Клиенти с акне потвърждават колко добре им се отразява терапията. Мазна кожа с широки пори? Никакъв проблем! Активните съставки и добавените киселини в продуктите допринасят за почистването на кожата и действат особено добре на широките пори – пилинг действието е следващия уау ефект!
-    Винотерапията е пръв помощник в борбата с бръчките! Подпомага младежкото излъчване, стимулира синтеза на колаген и еластин, подобрява микроциркулацията, а оттам и храненето на тъканите.

   Не знаем още какво се чудите! Мястото е студио за красота „Дари“, а телефонът е 0889 60 44 26 или 0886 88 44 94
Резервирайте своя час сега и онлайн - www.salon-dari.com
  Искаш да направиш подарък на любим човек? Възползвай се ваучерите ни и зарадвай себе си или специален човек.
 Подари усмивка и страхотно изживяване с новата ВИНЕНА ТЕРАПИЯ !


Следете сайта и фейсбук страницата на Студио за красота "Дари" за информация относно новостите в менюто ни от процедури и услуги! Препоръчваме за любознателните "рубриката на Джанъм" в блога ни на www.salon-dari.com !
Можете да резервирате час 24/7, онлайн на: www.salon-dari.com или на 0889 60 44 26 и 0886 88 44 94

Публикувано в: КОЗМЕТИКА