HYDRAFACIAL (водно дермабразио) @ Студио за красота ДАРИ

HYDRAFACIAL (водно дермабразио)

НОВА ЕРА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА!
Мултистепенната процедура включва: почистване, ексфолиране, екстракция и насищане на кожата с регенериращи серуми. Процедура, която има УАУ-ефект!

  Резервирай сега на

0889 60 44 26

  Резервирай сега на

0886 88 44 94

  Резервирай онлайн

www.salon-dari.com

НОВА ЕРА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА!

Какво е Hydra Facial?  Необходимо ли ми е?
Мултистепенната процедура включва почистване, ексфолиране, екстракция и насищане на кожата с регенериращи серуми. ТОЛКОВА МНОГО СТЪПКИ В ЕДИН УРЕД!
Процедура, която има УАУ-ефект!

Процедурата подобрява хидратацията, изравнява тена на лицето, озарява и подобрява вида на порите на лицето.

Любопитен факт е че на всеки 15 секунди се прави процедурата Hydra Facial в повече от 80 държави по света включително и в Америка!

3 СТЪПКИ В 1 УРЕД!

 • Почистване и пилинг

 • Екстракция и хидратация

 • Насищане и защита

Процедурата успокоява, овлажнява, неинвазивна е и не дразни кожата.

Подходящо за всеки тип кожа на лицето и не изисква период на възстановяване. Всъщност, цветът на лицето Ви ще изглежда по-добре когато излезете от кабинета!
Клиенти съобщават за по-свежа и озарена кожа само след една процедура!

 • Мазна кожа
 • Широки пори
 • Тъмни петна
 • Суха, лющеща се кожа
 • Неравномерен тен
 • Еластична кожа
 • Фини линии и бръчки

ПРЕУВЕЛИЧАВАМЕ ЛИ?

Процедурата водно дермбразио или Hydra Facial решава всички проблеми в един уред!

 

ТЕХНОЛОГИЯТА?

Вортекс технологията или така нареченият “Ефект на Торнадо”, завихря и засмуква замърсяванията по порите на кожата.

 1. Почистване – използва се специфична спираловидна дюза, която изглажда повърхността на кожата, премахва мъртвия слой клетки, обновява епидермиса. В същото време серумът овлажнява кожата. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.
 2. Пилинг - Пилингът с  водно дермабразио е абсолютно различен от познатите до момента, които разрушават епидермиса и след процедурата кожата претърпява продължителен процес на възстановяване. Предимството му пред останалите химични пилинги е дюза, създадена по „Вортекс“  технологията, или така нареченият “Ефектът на Торнадото” – завихряне на течност и въздух в дюзата при допир до кожата. Ето защо едновременно се нанася по кожата течността за пилинга и в същото време се изсмуква, което не позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата.
 3. Екстракция - Друга дюза на апарата в комбинация със специален серум спомага за почистване на комедони без изстискване и по-дълбоки органични замърсявания от порите на кожата. Серумът за екстракция има противовъзпалително и антибактериално действие.
 4. Хидратация - Завършващата стъпка на наситена хидратация на кожата я обогатява с антиоксиданти и витамини. Резултатът  е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа!

 
ОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ
Почистването на лице с водно дермабразио осигурява незабавни и дълготрайни резултати. При редовна грижа с водно дермабразио се наблюдава:

 • интензивно подобрена хидратация на кожата
 • намалява се пигментацията
 • драстично се подобрява вида на фини линии и бръчки

Резултатът е по- сияйна, красива и хидратирана кожа.
Както при повечето процедури за лице, видимите резултати от хидрафейшъл са индивидуални и зависят от състоянието на кожата на всеки отделен клиент.

Времетраене: 45 минути

HYDRAFACIAL (водно дермабразио)

Конкретни референции