ХОРОСКОП
Хороскоп за 04 юли 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Само ден за забавления и развлечения, е, ако сте човек на творчеството не пропускайте този ден и отдайте дължимото на музата си преди да ви е напуснала. Не влизайте все пак в сериозни разходи, те - музите обичат нематериалните неща.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще сте доста предприемчиви, но някак ще искате да останете в сянка - в пряк и преносен смисъл. Повече ще ви харесва да движите нещата чрез други хора. Няма лошо, само не прекалявайте с манипулациите и не се мислете за Господ.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да отдъхнете като всички нормални хора. След обяд дори и да не ви се иска, ще ви въвлекат в някое мероприятие. Ще се поддадете на изкушението и няма да съжалявате.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Дайте си възможност да се отърсите от обичайното, познатото и направете нещо, което ви носи радост и приятни емоции. Понякога се оказва, че да научиш уроците за приятните неша е по-трудно, отколкото за неприятните.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Основните ви мисли и ангажименти ще се насочени към дома, сигурно има някои неща да се ремонтират да се подредят. Не дейте да нервничите, превърнете нещата в игра или просто го направете заедно със семейството. Общите дейности сполотяват.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за лятото, по-конкретни, по-точни, по-ясни.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Осъзнайте баланса между своите душевни и материални потребности. Дайте си сметка за собствената си значимост и за всички онези неща, които ви правят уникална личност. И се усмихнете, животът е прекрасен, а е и лято, значи двойно повече.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще вложите голяма част от енергията си, за да направите добро впечатление. Мнението на околните за вас живо ще ви интересува и заради това ще сте склонни на всякакви странни постъпки.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес силно ще се повлиявате от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на собствените ви занимания. Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в психотерапевт, защото наистина би ви депресирало.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Имате нужда да подобрите живота си и какъв по-подходящ ден от днешния. Следвайте онова вътрешно същество, което е непредубедено и игриво, палаво и търсещо. Направете нещо различно.

Хороскопи от astro5.net
Пълна гама услуги за Вашата коса
Пълна гама услуги за Вашата...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
подстригване - дамско, мъжко, детско; боядисване, кичури, къдрене, изсветляване и обезцветяване, водна ондулация, оформяне със сешоар, прически за Вас и Вашият празник!

Нуждата от маникюр
Нуждата от маникюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Френски маникюр? Нещо пастелно? Или може би неон? Нещо дълготрайно и без драскотини - траен ГЕЛ лак! Богат избор от възможности за всяка жена с добре поддържани нокти.

Педикюр
Педикюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Няма нищо по-красиво от добре поддържани крака и тъй като през горещите месеци кожата им загрубява, редно е да се погрижите по-рано за техния красив и здрав вид.

Медико-терапевтичен педикюр
Медико-терапевтичен педикюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
С повече от 20 години опит, Ние Ви предлгаме процедура, насочена към обработката на: премахване на мазол; обработка на кокоши трън; обработка на гъбични нокти; обработка и отстраняване на впит нокът.

ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Обект "Г" - затваря врати
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Обект "Г" - затваря врати
Уважаеми клиенти, приятели,след няколко месечно отсъствие, взехме решение обект "Г" да прекрати дейност, считано от 01.04.2020 г. След 26 години работа, създалата се ситуация в България и липсата н...

READ MORE -
ОТНОВО! Възстановяваме услу...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
ОТНОВО! Възстановяваме услугата МАНИКЮР от 30.06.2020
Считано от 30 юни 2020 г. възстановяваме услугата - МАНИКЮР. Работното време ще бъде от 10:00 до 18:00 часа, от вторник до събота.

READ MORE -
ОТНОВО! Медико-терапевтичен...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
ОТНОВО! Медико-терапевтичен педикюр от 24.06.2020
Медико-терапевтичен педикюр е новост при високия клас процедури. За разлика от козметичния педикюр, медико-терапевтичният педикюр пренася процедурите за крака на съвсем ново ниво. ...

READ MORE -
Отново на работа от 13 Май ...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Отново на работа от 13 Май 2020
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, във връзка с отпадането на извънредното положение в страната, считано от 13.05.2020 г. подновяваме работата на ДАРИ - салон за красота. ФРИЗЬОРСТВОТО ще работи със следният график...

READ MORE -

ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Copyright © 2006-2020 Дари - Дарина Илиева 54 ЕООД
Реализирано от Live Media
372,317 уникални посещения