ХОРОСКОП
Хороскоп за 29 септември 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес е хубаво да се отдадете на по-спокойни занимания. Така или иначе трудно ще останете сами, добре е да сте по-дружелюбни и готови за компромиси.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще подхождате творчески дори към баналните ежедневни неща. Това е прекрасно, защото така не само правите живота си по-интересен, а внасяте и елемент на забава в досадните неща.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не се разстройвайте от ежедневни проблеми, гледайте по-спокойно на нещата. Бъдете повече време навън с красивата есен и ще ви е по-лесно да забравите проблемите си, а и да ги решите впоследствие. Когато сте спокойни по-лесно ще разрешите нещата, които ви тормозят.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Започвате деня с куп задачи. Хубавото е, че ще научите интересни неща и ще получите примамливи предложения. Лошото, че трудно ще се справите с всичко и няма да ви остане време за личните ви неща.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще сте енергични и дейни. Внимавайте с парите. Не харчете за безсмислени неща само, защото ви е леко нервно. Потърсете други начини да се справите с напрежението.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще сте изпълнени с ентусиазъм и готови да покорявате всичко, което се изпречи на пътя ви. В желанието си да свършите толкова много неща може да пропуснете най-важното. Не се разсейвайте.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Спешни ангажименти може да провалят предварителните ви планове. Ще се разкъсвате между задълженията и желанията си. Не изпадайте в униние и не търсете вина, просто свършете каквото трябва без да се терзаете излишно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Очаква ви един интересен ден, изпълнен с много срещи и разговори. Няма да имате възможност да останете за дълго сами. Хубаво е да внимавате, когато се движите по пътищата, все пак останалите не са длъжни да се съобразяват единствено с вас.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес може да ви обземат някакви неясни страхове относно сигурността ви или пък за здравето на децата ви. Не се поддавайте на такива емоции, по-добре направете нещо за някой нуждаещ се, това ще стопли душата ви и ще ви помогне да погледнете по друг начин света.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще имате прекалено много неща за вършене и сигурно ще ви трябват помощници. Май е най-добре просто да степенувате задачите по важност и да отхвърлите, онези които е възможно. Просто вършете неща, които наистина ви носят удоволствие.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще ви се иска да сложите всичко по местата и да направите дома си уютен и приятен. Естествено това ще погълне цялата ви енергия, затова намерете някой да ви помогне, не се изтощавайте, щадете се.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Хубав ден, забавлявайте се повече. Не се ядосвайте на дреболии и подхождайте творчески към ситуациите. Не пропускайте да се разходите сред природата, ще се заредите.

Хороскопи от astro5.net
Пълна гама услуги за Вашата коса
Пълна гама услуги за Вашата...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
подстригване - дамско, мъжко, детско; боядисване, кичури, къдрене, изсветляване и обезцветяване, водна ондулация, оформяне със сешоар, прически за Вас и Вашият празник!

Нуждата от маникюр
Нуждата от маникюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Френски маникюр? Нещо пастелно? Или може би неон? Нещо дълготрайно и без драскотини - траен ГЕЛ лак! Богат избор от възможности за всяка жена с добре поддържани нокти.

Ноктопластика с UV гел
Ноктопластика с UV гел
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Повечето жени знаят колко е трудно да имаме идеални нокти, затова тук на помощ се появява методът за удължаване на ноктите наречен ноктопластика. Има няколко метода за изграждане на нокти.

Педикюр
Педикюр
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Няма нищо по-красиво от добре поддържани крака и тъй като през горещите месеци кожата им загрубява, редно е да се погрижите по-рано за техния красив и здрав вид.

ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Отново на работа от 19 Май ...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Отново на работа от 19 Май 2020
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, във връзка с отпадането на извънредното положение в страната, считано от 19.05.2020 г. подновяваме работата на ДАРИ - салон за красота. ФРИЗЬОРСТВОТО ще работи със следният график...

READ MORE -
НОВИ 7 цветови предложения!
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
НОВИ 7 цветови предложения!
НОВИ 7 ГЕЛАК предложения, серия Интензив – Докосване от природата! Добавете яркост, дързост и настроение към лятната си визия с новите ни шест неустоими цвята и добавете част от природата в с...

READ MORE -
ОТНОВО! Медико-терапевтичен...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
ОТНОВО! Медико-терапевтичен педикюр
Медико-терапевтичен педикюр е новост при високия клас процедури. За разлика от козметичния педикюр, медико-терапевтичният педикюр пренася процедурите за крака на съвсем ново ниво. ...

READ MORE -
МАНИКЮР и МАНИКЮР с ТРАЕН г...
ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
МАНИКЮР и МАНИКЮР с ТРАЕН гел лак от 30.06.2020
От 30 юни 2020 г. възстановяваме услугата - МАНИКЮР. Работното време ще бъде от 10:00 до 18:00 часа, от вторник до събота.

READ MORE -

ДАРИ - салони за красота @ www.salon-dari.com
Copyright © 2006-2020 Дари - Дарина Илиева 54 ЕООД
Реализирано от Live Media
389,345 уникални посещения